FANDOM


Yleistä tietoa

EDominomin maailmassa julkisten media, jonka pelaajat ovat luoneet, on välttämätön peliyhteisön hauskuuden ja kehityksen kannalta.

Pelaajat voivat kirjoittaa eri artikkeleita pelin sanomalehtien kautta.

Sanomalehtikustannus on 2 kultaa ja pelaaja, joka haluaa aloittaa yhden, on oltava vähintään taso 9, jotta se voidaan tehdä.

Top-uutiskilpailu

Jokainen sanomalehti voi lukea muita pelaajia ympäri maailmaa. Sanomalehtien artikkeleihin ei ole rajoituksia eikä rajoja. Lisäksi jokainen pelaaja voi äänestää artikkeleista riippumatta siitä, missä hän on ympäri maailmaa.

Jokainen artikkeli osallistuu näihin osiin kahden päivän ajan sen julkaisemisen jälkeen. Näissä kahdessa päivässä se kilpailee kaikkien muiden maailmanlaajuisesti julkaistujen artikkeleiden kanssa kansainvälisten mediakarttojen viiden parhaan paikan kanssa. Samalla se osallistuu myös samaan kilpailuun kansallisella tasolla.

Kilpailu perustuu siihen, kuinka monta ääntä artikkeli on saanut. On tärkeää sanoa, että ulkomaisten pelaajien ääni kuuluu myös kansalliseen kaavioon.

Näiden kahden päivän jälkeen artikkelia ei poisteta (se näkyy näkyvissä, kunnes sen omistaja poistaa sen), mutta se ei enää kilpaile kansainvälisissä ja kansallisissa kaavioissa.

Sanomalehtien voitot

Sanomalehdet voivat olla erittäin hyviä rahan lähteitä, jos onnistut luomaan hyviä artikkeleita, jotka kannustavat ihmisiä tukemaan sinua taloudellisesti.

Jokainen eDomination-pelaaja voi tilata jokaisen haluamansa sanomalehden, eikä sillä ole mitään rajoituksia. Näin hän saa ilmoitustapahtuman joka kerta, kun sanomalehti julkaisee uuden artikkelin. Tietenkin pelaajat voivat myös päättää uutiskirjeen tietystä sanomalehdestä milloin tahansa.

Joka kerta, kun sanomalehti saa 100 tilaajaa enemmän, omistaja saa Media Mogul -mitalin . Jos pelaaja väliaikaisesti laskee tämän mitalinjan alle ja pääsee sitten uudestaan, omistaja ei saa uutta tai ylimääräistä mitalia tai kultaa.

Tärkeintä on, että jokaisella sanomalehdellä on mahdollisuus rahoittaa tai hyväksyä suoraan jokaisesta maasta eDomination-järjestöt. He voivat halutessaan lahjoittaa valuuttojen summan 5, 10 tai 25. Useita merkintöjä on sallittua - joten jos artikkeli on todella hyvä, pelaajat voivat tukea työtään useilla 25 valuutanvastaanotolla. Saamasi valuutatyyppi riippuu soittimen sijainnista, joka tukee sinua. Jos pelaaja on tällä hetkellä bulgarialaisella alueella, hän tukee sinua Bulgarian valuutan arvon (BGN) avulla.

Sanomalehtien sisältö

Jokainen sanomalehti voi luoda eri aiheisiin tai kiinnostukseen liittyviä artikkeleita.

Ihmiset voivat käyttää artikkeleita jokaiseen peliin liittyvään asiaan - markkina-analyyseihin, tavaroidensa ja hintojensa esittelyyn, keskusteluun pelipolitiikasta jne. Heillä on myös mahdollisuus valita tietyntyyppinen artikkeli, jotta ihmiset löytäisivät helpommin.

Myös eDomination-aiheisiin liittyvien aiheiden kirjoittaminen on sallittua, kunhan se ei sisällä alastomuutta, pornografiaa, rasistisia iskulauseita ja propagandaa, ulkoiset sivustot mainostavat tai riko mitään todellista elämää koskevaa lakia. Pelaajien tekemiä sivustoja, jotka on liitetty eDominatioihin (kuten sosiaalisen median fanisivut, pelipohjaiset foorumit jne.), Ei ole kielletty. Ei ole sallittua jakaa muiden pelaajien todellisia tietoja ilman, että heille annetaan kuvakaappaus heidän nimenomaisesta suostumuksestaan.

Tietenkin kaikki eDomination -säännöt koskevat sanomalehtipaperin sisältöä.