FANDOM


Yleistä tietoa

EDomination maailma sijaitsee ympäri maailmaa ja sisältää maita 6 eri maanosalta.

Tällaisessa maailmassa, jossa sodat muodostavat rajat päivittäin ja tavarat myydään 78 maan markkinoilla, matkailu on yksi tärkeimmistä osista pelissämme.

Kuinka matkustaa

Käytä profiilin matkavalikkoa

Voit matkustaa henkilökohtaisesta profiilisivustasi. Oikealla mitaliluettelossa jokaisella pelaajalla on "matka" -painike.

Sieltä pelaajat voivat säätää halutun matkakohteen. On tärkeää huomata, että alueet ovat osoittaneet nykyisestä maansa miehityksestä - vaikka ne eivät historiallisesti kuulu nykyiseen hallitsijansa.

Alueiden tiedot -valikon käyttäminen

"Oma maani" -valikosta voi aina löytää haluamasi alueen tiedot. Siellä hänellä on mahdollisuuksia matkustaa alueen määränpäähän.

Toisen soittoprofiilin käyttäminen

Pelaajat voivat tavoittaa alueen tiedot -sivun toisella pelaajaprofiililla. Linkit siihen ovat vain pelaajan avatarin alla profiilisivullasi.

Taistelukentän alueen linkin käyttäminen

Jokaisella taistelukentällä on myös suora yhteys alueelle, jossa käydään taistelua. Napsauttamalla alueen nimeä pääset alueen tiedot -valikkoon. Jos taistelu on vastarintaa ja et voi osallistua siihen nykyisestä sijainnistasi, on myös taistelusivuvalikko matkalla.

Syyt matkustukseen

Osallistuminen taisteluun

Taisteluissa, joissa pelaajat eivät voi osallistua suoraan nykyisestä sijainnistaan, matkustaminen sopivaan alueeseen on ainoa tapa tehdä se (Resistance Wars, ei aktiivisia vastavuoroisia suojelusopimuksia ja tahtoa taistella tiettyä maata vastaan ​​vastavuoroista suojaussopimusta vastaan). Yleisimmät matkan syyt liittyvät erittäin taisteluihin taisteluissa.

Pääsy toiseen maan markkinoille

Sijoittautuminen toiseen maahan antaa pelaajalle pääsyn paikallisiin markkinajärjestelmiin - sekä valuutta- että kohteiden markkinoihin.

Sijoittaja voi käyttää valuutan taloa molempia toimintoja varten - hankkimalla ja päivittämällä tarjouksia.

Jos kohteiden markkinat sijaitsevat vain maan alueella, pelaaja voi ostaa tuotteita vain markkinoilta. Tarjoamaan tarjouksia näillä markkinoilla hän joutuu ostamaan markkina-oikeuden, joka maksaa 20 kultaa. Tällä lisenssillä hän pääsee maantieteellisiltä markkinoilta etäisyyksiltä - sekä osto- että postitusten tarjoamiseksi.

Matkakustannukset

Pelaajat voivat valita kahden matkakustannuksen - he voivat matkustaa ilmaiseksi 50-energian avulla tai maksaa 0,30 kultaa ja päästä määränpäähän käyttämättä mitään energiaa.