FANDOM


Yleistä tietoa

Maailma eDominations on muotoiltu joka päivä taistelut, vastarintaliikkeet ja kansat taistelevat toisiaan vastaan ​​resursseja, seikkailuja ja kunniaa.

Jokainen taistelu on tietenkin seikkailu omasta - ja tärkeimmästä pelipallosta, sillä taisteluissa pelaajat voittavat mitaleja ja kulloja ja maat saavat (tai menettävät) alueensa ja voimansa.

Taistelun aloittaminen

Jos haluat aloittaa taistelun, maan on oltava aktiivisesti julistettu sotaa toista maata vastaan ​​ja myös alue, jolla on suora raja vihollismaalle.

Maakunnan viranomaiset aloittavat taistelun ja voivat aloittaa sen milloin tahansa, jos heillä on aloite, kuten tässä on kuvattu

Jokainen taistelu jatkuu 24 tuntia, ja se jakautuu kolmelle eri kierrokselle, joista kukin on 8 tuntia. Nämä kierrokset ovat

I URBAN COMBAT

II. LAND COMBAT

III. ILMASTAAMINEN

Jokaisella näistä taisteluista on erityissäännöt: erilaiset sallitut tavarat ja myös muutamat aseet, joilla on suurempi vahinko tai% vähennysvauriot. Taistelu ilman aseita on sallittu kaikissa taisteluissa ilman vähennyksiä tai bonuksia.

URBAN-RYHMÄ

Kaupunkien taistelu on jokaisen taistelun ensimmäinen kierros. Siinä pelaajat voivat käyttää vain aseita ja he käyttävät niitä 50% bonuksella. Muita aseita ei voida käyttää, myös laastia. Maa, joka on voittaja, saa 2 voittopistettä.

Tässä on taulukko sallituista aseista ja niiden vahingonmuutoksista:
TYYPPI SAA VAHINGOITTAA
Ase JOO + 50%
säiliö EI -ei mitään-
Ilma-alus EI -ei mitään-
Laasti EI -ei mitään-

LAND COMBAT

Maan taistelu on jokaisen taistelun toinen kierros, ja siinä pelaajat voivat käyttää kolmea tyyppistä ammusäiliötä, aseita ja laastia. Aseille aiheutuu vahinkoa 20%, säiliöillä on 10% vahinkoriski, ja laastarit ovat käyttökelpoisia ilman muutoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoa ammo, jota ei voida käyttää, on ilma-alus. Tässä kierroksessa voittaja saa 3 voittopistettä.

Tässä on taulukko sallituista aseista ja niiden vahingonmuutoksista:
TYYPPI SAA VAHINGOITTAA
Ase JOO - 20%
säiliö JOO + 10%
Ilma-alus EI -ei mitään-
Laasti JOO NORMAALI

ILMASTAAMINEN

Ilma taistelu on jokaisen taistelun viimeinen kolmas kierros, ja siinä pelaajat voivat käyttää kaikenlaisia ​​aseita. Suurin osa heistä kärsii muutoksista - ilma-alukset ja laastit ovat käyttökelpoisia ilman vaurioiden muutoksia, mutta säiliöt kärsivät -10% vahinkoa ja aseet kärsivät -50% vahinkoa. Ilmavoimien voittaja saa 5 voittopistettä.

Tässä on taulukko sallituista aseista ja niiden vahingonmuutoksista:
TYYPPI SAA VAHINGOITTAA
Ase JOO -50%
säiliö JOO -10%
Ilma-alus JOO NORMAALI
Laasti JOO NORMAALI

Taistelun päättyminen

Loppujen lopuksi maa, jolla on suurempi voittopiste, voittaa taistelun ja valloittaa / puolustaa aluetta.

Jos kyseessä on solmio (mikä on mahdollista vain siinä tapauksessa, että maa voittaa ensimmäiset kaksi kierrosta ja menettää kolmannen) voittaja on maa, jolla on suurempi kokonaisvauriot yhdistettynä kaikkiin kolmeen kierrokseen.

Esimerkiksi:

Maa A 5.000.000 vs. 4.000.000 Maa B

Maa 8 000 000 vs. 1 000 000 maata B

Maa 9.000.000 vs. 9.500.000 Maa B


Tuloksena on 5-5 voittopistettä, mutta koska maassa A on yhteensä 22 miljoonaa vahinkoa ja maalla B on vain 14,5 miljoonaa, maa A on voittaja.

Maa A 5.000.000 vs. 6.000.000 Maa B

Maa 8 000 000 vs. 9 000 000 maata B

Maa A 20 000 000 vs. 9 500 000 Maa B

Tuloksena on jälleen 5-5 voiton pistettä, ja Country B on voittanut kaksi ensimmäistä kierrosta, mutta kokonaiskivistä Country A on ylittänyt Country B viimeisellä kierroksella ja voitti tie takaisin yhteensä vahinkoja uudelleen.